Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Haine Engros Online.

Termeni si Conditii

Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe   www.haineengrosonline.ro!
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site pentru cumparaturi online de haine engros.

Termeni si conditii de utilizare
Compania care administreaza site-ul www.haineengrosonline.ro, denumit in continuare haineengrosonline.ro este S.C. EXOTIC S.R.L, numita in continuare Compania, avand codul unic de inregistrare RO954410 si inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J04/1895/1992.
Plasarea unei comenzi pe haineengrosonline.ro implica acordul dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile prezentati in continuare.
Produsele comercializate prin intermediul haineengrosonline.ro  sunt noi si insotite de factura fiscala.
Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente. 
Compania isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Politica de confidentialitate
Informatiile furnizate catre Companie sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Compania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare conform formularului de pe site. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Companie.

Efectuarea platii
Plata se va face:
1. Ramburs, la livrarea coletului de catre curier (Cargus);
2. Prin Virament Bancar, in contul specificat pe factura proforma, inainte de trimiterea comenzii. In acest caz, comanda va fi trimisa catre client dupa ce se va fi inregistrata plata.

Retur si garantie
Potrivit OG nr 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 
Conform legislatiei in vigoare specificate, returul unui produs se poate face numai in ambalajul original si fara a fi fost folosit, insotit de toate documentele aferente primite in momentul livrarii comenzii. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului.

Articolul 16 - Obligatiile care revin comerciantului in cazul returului: Comerciantul ramburseaza orice suma pe care a primit-o ca plata din partea consumatorului, in termen de treizeci de zile de la data returnarii produselor.
Returnarea produselor se face numai dupa anuntarea deciziei de retur exprimata telefonic in termen de 48 de ore de la primirea coletului. Se returneaza seriile complete. Toate activitatile de transport (livrare, retur etc. ) se deruleaza prin intermediul companiei de curierat Cargus.
Taxa standard de transport facturata pentru platile online este de 23 RON TVA inclus. Comenzile de peste 1500 RON TVA inclus beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Conditiile de retur si garantie sunt asigurate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Termenul de garantie oferit de Companie este de 30 zile de la data achizitionarii produsului.
Clientul are obligatia sa manipuleze produsul in conformitate cu recomandarile si prescriptiile date de Companie si producatorul produselor. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.
In cazul nerespectarii acestor prevederi returul unui produs nu este acceptat.

Alte prevederi
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate. Compania isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila.
Compania mentioneaza ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind zero, site-ul www.haineengrosonline.ro  nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.
Termenul de livrare al produselor aflate pe stoc propiu,  disponibile  in categoria de OFERTE SPECIALE este de 1 zi lucratoare din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii efectuate, si intre 3-5 zile lucratoare pentru celalalte produse de pe site.
Compania mentioneaza ca, in cazul produselor aflate in categoria de OFERTE SPECIALE, stocurile sunt limitate si comenzile vor fi onorate in limita acestor stocuri disponibile.
Promotiile  nu se cumuleaza intre ele si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Clientul va fi informat daca un produs este sau nu in stoc, daca eventual sunt modificari cantitative pe serie, daca se poate aduce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

Drepturi de autor
Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul haineengrosonline.ro sunt proprietatea exclusiva a Companiei.
Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul gasit pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al Companiei.
Va multumim pentru prezenta pe acest site si va dorim cumparaturi cu zambetul pe buze!
Vindem la cantitate dar excelam in calitate!