Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Haine Engros Online.

Haine Engros Online-partener distribuitor autorizat al marcii europene Glo-Story

Posted by Haine.Engros 20.07.2016 0 Comment(s)

Compania europeana Glo-Story a fost infiintata la inceputul anilor 1990 si ofera produse de inalta calitate in conformitate cu cele mai recente tendinte ale modei, adaptate in permamenta cerintelor pietei si nevoilor diverse ale clientilor din intreaga lume.

 

Produsele Glo-Story sunt vandute in toata Europa printr-o retea de distributie bine organizata. Compania a lansat cu succes pe piata marca GLO STORY, adresandu-se copiilor, femeilor si barbatilor cu produse de top, la preturi accesibile.

In urma colaborarii cu DISNEY si WARNER BROTHER, compania a realizat cu succes nenumarate colectii autorizate, ca de exemplu: MICKEY, HANNAH, TOY STORY 3, TOM&JERRY, TWEETY etc, produse ce au devenit extrem de  populare in peste 10 tari europene.

Ca si perspectiva de viitor, compania isi continua misiunea de a oferi clientilor produse de calitate, la preturi avantajoase, in conformitate cu ultimile tendinte in moda si sa-si promoveze marca GLO STORY ca un brand de prima clasa. Firma Glo-Story lanseaza 2 colectii pe an: cea de primavara-vara si colectia de toamna-iarna si cuprinde modele casual aflate in ultimile tendinte,imprimeuri de top, din materiale de calitate superioara.

Fabrica produselor Glo-Story pentru piata europeana se afla in Ungaria, pe malul Dunarii, si de aici se realizeaza distributia printr-un sistem perfect organizat, exclusiv prin parteneri autorizati pe baza de contracte ferme incheiate. Din acest sistem suntem mandri sa facem parte si noi, HAINE ENGROS ONLINE, o echipa tanara dar motivata, ca si partener distribuitor si importator direct autorizat pe teritoriul Romaniei. In acest fel este certificata si garantata calitatea si originalitatea produselor marca Glo-Story oferite online de firma noastra.

In oferta noastra gasiti intreaga gama de imbracaminte Glo Story pentru copii, femei si barbati, la preturi de producator, in cantitati mimine/serie, produse etichetate si ambalate individual, transport gratuit pentru clientii noi cat si pentru orice comanda de minim 1500 ron, noutati de sezon, stocuri actualizate zilnic, promotii, lichidari de stoc, reduceri de pret.

Echipa Haine Engros Online va ureaza cumparaturi cu zambetul pe buze si va sta la dispozitie pentru orice informatie suplimentara sau consiliere in luarea celei mai bune decizii !
Alege calitatea recunoscuta a brand-ului Glo Story si afacerea ta va avea numai de castigat!